Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfadiag и Windows 7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfadiag и Windows 7

Възможно ли е да се излъже да тръгне на седмицата?
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
    Възможно ли е да се излъже да тръгне на седмицата?
    Би трябвало да върви на win 7. Ако инсталацията е минала успешно, приложението трябва да се стартира с администраторски права.

Десен клик върху иконката и после "Run as administrator"

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Пробвах няколко пъти, но йок!
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

А какво точно се случва като го стартираш?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Не мога пусна loader дава ми някаква грешка! Ако ти дам сериала можеш ли да ми генерираш код?

Comment

Десен бутон на .ехе файла и след това:
            -> Properties -> Compatibility
            От там в раздел "Compatibility mode" слагаш отметката на "Run this program in compatibility mode for", от менюто отдолу избираш съответно windows XP (или там квото трябва)..

И трябва да тръгне... успех!
            Lancia Delta 1.6 i.e - ex
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
              Десен бутон на .ехе файла и след това:
              -> Properties -> Compatibility
              От там в раздел "Compatibility mode" слагаш отметката на "Run this program in compatibility mode for", от менюто отдолу избираш съответно windows XP (или там квото трябва)..

И трябва да тръгне... успех!
              Знам направил съм го това, има проблем с loader и не тръгва иска нещо да деинсталирам за тва който я има и може да ми генерира код?!!!

Comment

Някой ще ми генерира ли код?

Comment

Кажи версията на софтуера

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

на мен ми дава ето тази грешка като стартирам лоудъра и не мога да разбера защо
                    Attached Files
                    Last edited by zdravko_ss; d.m.y г., 22:04.
                    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Имаш ли инсталирано това? - http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=19
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

да имам го
                        _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                        156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Явно липсва някакъв софтуер.Аз пробвах инсталацията на една относително стара стационарна машина,като първо я ъпдейтнах и за мое удивление се инсталира като у дома си.Това,което ми направи впечатление е,че лоудъра,след като написа,че е генерирал код,стартира ексето на Диага.Пейстнах с десен бутон кода и активирах.
                          Викам си,супер.Да,ама греда.На нетбука лоудъра стартира и нищо.Пълна тишина.Стартирам ексето.Десен бутон и се оказва,че е генериран код.Давам му да активира и то ми пише - невалиден код.Пробвах го няколко пъти и все греда.Ще взема да преровя регистрите,но нямам идея,къде записва ключове,че да ги разкарам,а с преинсталации не ми се занимава.Мога да го пробвам на нотбука,но пък там не мога да накарам AVG - то да се спре.Бати и упоритата програма!

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Мога да го пробвам на нотбука,но пък там не мога да накарам AVG - то да се спре.Бати и упоритата програма!
                            В настройките на AVG можеш да вкараш каквото си поискаш в един списък с "изключения" и повече не пищи на това което си му показал.
                            156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                              В настройките на AVG можеш да вкараш каквото си поискаш в един списък с "изключения" и повече не пищи на това което си му показал.
                              Мерси за инфото.Непременно ще го пробвам.

Comment

Working...
                              X