Възможно ли е да се излъже да тръгне на седмицата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfadiag и Windows 7
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеВъзможно ли е да се излъже да тръгне на седмицата?
Десен клик върху иконката и после "Run as administrator"
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщениеДесен бутон на .ехе файла и след това:
-> Properties -> Compatibility
От там в раздел "Compatibility mode" слагаш отметката на "Run this program in compatibility mode for", от менюто отдолу избираш съответно windows XP (или там квото трябва)..
И трябва да тръгне... успех!Знам направил съм го това, има проблем с loader и не тръгва иска нещо да деинсталирам за тва който я има и може да ми генерира код?!!!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
-
Имаш ли инсталирано това? - http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=19Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Явно липсва някакъв софтуер.Аз пробвах инсталацията на една относително стара стационарна машина,като първо я ъпдейтнах и за мое удивление се инсталира като у дома си.Това,което ми направи впечатление е,че лоудъра,след като написа,че е генерирал код,стартира ексето на Диага.Пейстнах с десен бутон кода и активирах.
Викам си,супер.Да,ама греда.На нетбука лоудъра стартира и нищо.Пълна тишина.Стартирам ексето.Десен бутон и се оказва,че е генериран код.Давам му да активира и то ми пише - невалиден код.Пробвах го няколко пъти и все греда.Ще взема да преровя регистрите,но нямам идея,къде записва ключове,че да ги разкарам,а с преинсталации не ми се занимава.Мога да го пробвам на нотбука,но пък там не мога да накарам AVG - то да се спре.Бати и упоритата програма!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМога да го пробвам на нотбука,но пък там не мога да накарам AVG - то да се спре.Бати и упоритата програма!
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеВ настройките на AVG можеш да вкараш каквото си поискаш в един списък с "изключения" и повече не пищи на това което си му показал.Непременно ще го пробвам.
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment